Reading

Reading

Een reading is het zonder oordeel verwoorden van hoe het op dit moment in essentie met jou gaat. In een reading wordt jouw energie ‘gelezen’. De reader vertelt wat jij laat zien, geeft aan waar het stroomt en wat blokkeert in je energiesysteem. De reading maakt helder waar je in je leven staat en wat je aan het leren en uitzoeken bent. Het geeft je meer inzicht in wie je bent, wat belangrijk voor je is en waarom je de dingen doet zoals je ze doet. Een reading kan je zo meer inzicht in jezelf en jouw proces geven en je ondersteunen bij jouw besluitvorming.

Er zijn verschillende soorten readings mogelijk Wil je hierover meer lezen? Ga dan naar de pagina Downloads en download de brochure ‘Energiereading’.

Hoe gaat een reading in zijn werk?

Tijdens de reading zit de reader tegenover je, vaak met ogen gesloten (want dat helpt te concentreren). De informatie die wordt gelezen is afkomstig van jou. Je hoeft niet je best te doen om je open te stellen, je kunt gewoon op een stoel zitten en luisteren. Heb je vragen tussendoor dan kan je die natuurlijk stellen. Een reading hoeft echt niet serieus en zwaar te zijn, plezier en lichtheid zijn ook belangrijk.Tijdens de reading maken wij het je zo aangenaam mogelijk, met thee en lekkers.
De reading wordt altijd opgenomen, je ontvangt het bestand met de reading, zodat je het later nog eens kunt beluisteren.

De stappen

Stap 1 – Er wordt gestart met een zogenaamde roosreading. De roos wordt gebruikt als metafoor om jou te lezen. Er wordt gekeken hoe je geworteld bent, de houding waarmee je in het leven staat, wat er nu in je leven speelt, naar de doelen in je leven en of er misschien iets in de weg staat om die doelen te bereiken.

Stap 2 – Het vervolg hangt af van je eventuele vraag (themareading) of van wat er naar voren is gekomen in de roosreading. Het kan zijn dat je aura wordt gelezen (het energieveld om je heen) of een aantal chakra’s (de energiepunten in je lichaam). Ook kan het zijn dat je zelf een thema inbrengt.

Stap 3 – Na de reading wordt afgesloten met het geven van een healing. Zo kan alle informatie die je tijdens de reading hebt gehoord een beetje zakken en kan alle energie weer door je lichaam stromen.

Stap 4 – De reading wordt opgenomen en naar je gemaild. Zo kan je de reading later nog eens te beluisteren. Er komt tijdens een reading veel informatie op je af, dus is de kans groot dat je bij het beluisteren dingen hoort die je tijdens de reading zelf nog niet in je had opgenomen.

Wat levert het je op?

Een reading levert je meer inzicht op in jezelf, in hoe je leeft of in je relatie met iemand. Je kan het zien als eerste stap in het veranderen van jezelf of van aspecten in je leven. Die bewustwording en helderheid kan al een verandering in gang zetten. Het geeft je de ruimte om nieuwe stappen te zetten. Het kan ook zijn dat je juist tot de conclusie komt dat het even prima is zoals het is. Indien je nieuwe stappen wilt zetten kun je altijd bij ons terecht voor een coachingstraject.

Wat kost het ?

Reading en healing € 50
Readingsessie algemeen of op thema (ca. 1 uur) inclusief healing en geluidsopname (via Wetransfer of als cd).

Reading en massage € 75
Readingsessie algemeen of op thema (ca. 1 uur), een massage (ca. 1 uur)
en geluidsopname (via Wetransfer of als cd).
Je kunt bij de massage kiezen uit een Intuitieve  lichaamsmassage of een Klankschalenmassage.

Afspraak maken?

Wil jij meer weten over jezelf? en wil je zelf wel eens een reading ontvangen?

close

Wil jij op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief