Energie42

Energie42  is een praktijk voor persoonlijke ontwikkeling en kan je helpen meer inzicht te krijgen over jezelf en jouw leven. Energie42 is een initiatief van François en Renate Borowy.

Wij houden ons al vele jaren met persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit bezig. Het volgen van verschillende opleidingen op het gebied van NLP (NLP Master), Systemisch werk (Organisatieopstellingen), Emotioneel lichaamswerk en Intuitieve ontwikkeling hebben veel verandering teweeg gebracht in ons leven. Graag willen wij onze kennis en inzichten delen en ook jou begeleiden bij het maken jouw persoonlijke stappen.

Vanwaar de naam Energie42 ?

In de verschillende spirituele tradities vormt het getal zeven een cyclus. Voorbeelden daarvan zijn :
– De 7-jarige levenscyclus : ‘de zeven vette en magere jaren’ uit de Bijbel.
– In Kirael’s numerologie wordt de “7” in verband gebracht met verandering.

Al jaren stond voor François vast dat zijn 42e levensjaar verandering zou inluiden. Op dat moment stond hij op een splitsing op zijn levenspad. ’42’ (6 x 7) is dan ook een begin van een nieuwe weg naar een nieuw doel. Het inslaan van een nieuw pad levert ook nieuwe mogelijkheden op. ’42’ staat dan ook voor het geloof in nieuwe mogelijkheden. Mogelijkheden die ontstaan op basis van de eigen wil om mogelijkheden te creëren.

Al onze activiteiten worden dan ook gekenmerkt door de toevoeging 42.

Zou ’42’ dan ook het antwoord zijn op alle levensvragen die hij de afgelopen jaren heeft gesteld zoals deze ook in de “the Hitchhikers Guide to the Galaxy wordt gesteld?

close

Wil jij op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief