Healing

Healing

Een healing is er op gericht om je energiesysteem in balans te brengen.
Van nature heeft ieder mens een zelfhelend vermogen. Tijdens onze ontwikkeling naar volwassenheid en door de maatschappij waarin wij leven raken we dat vaak steeds meer kwijt.

Bij een healing wordt je energie, zonder woorden en lichamelijk contact, weer in balans gebracht met je lichaam. Aura en chakra’s worden schoongemaakt, blokkades in de energiestroom worden opgeheven. Het brengt je weer in contact met je eigen weten en vitaliteit. Het is een helende ervaring van je totale energiesysteem. Het effect kan heel subtiel zijn of goed voelbaar.

Bij een healing doen wij weer een beroep op je zelfhelend vermogen. Zoals wij healing beoefenen ‘helen’ wij zelf niet maar ondersteunen wij jou bij het inzetten van jouw eigen helend vermogen. Wij nodigen jouw ‘wezenlijke zelf’ (of hoe jij dat wilt noemen) uit om zelf aan de slag te gaan.  Er is zo als het ware een samenwerking tussen behandelaar en de behandelde. Als behandelde ben je dus eigenlijk zelf de healer en je ontvangt wat jij op dat moment kunt ontvangen.

Hoe gaat een healing in zijn werk?

Bij een healing wordt ingetuned op jouw energiesysteem en wordt gekeken wat er nodig is om eventuele blokkades op te heffen. Een healing helpt je bij het loslaten en in evenwicht brengen van je energie.

Je zit comfortabel op een stoel en voorafgaand aan de healing vertel je de behandelaar jouw naam. Dat helpt de healer zich te concentreren op jouw energie. Een healing duurt ongeveer 15 minuten.

Een healing ziet er misschien een beetje vreemd uit. De behandelaar staat op een afstand van zo’n twee meter van je en gebruikt daarbij zijn/haar handen voor het geven van de healing. Zo nu en dan zal de behandelaar je schouders, knieën of voeten aanraken om te kijken of je lichaam het ook nog prettig vindt.

Wat levert een healing je op?

Een healing zorgt ervoor dat je energie vrijer stroomt. Het precieze effect verschilt van persoon tot persoon. Lekkerder in je vel zitten, meer lol, minder pijn, meer inzicht in je emoties zijn mogelijke effecten.

Veel mensen komen ook gewoon voor een healing om uit hun hoofd te komen en weer in hun lichaam te zakken. Even helemaal niets hoeven of moeten en alleen maar ontvangen. Zo kun je weer in contact komen met het helend vermogen van je onbewuste. Dit wordt als prettig en ontspannend ervaren. Als je dit regelmatig doet zal het gevoel ook langer blijven hangen.

Wat kost het?

Healing € 25 
Een losse healing (ca. 15 minuten)

Healingserie € 100
5 healings in ca. 10 weken.

Eén healing is prettig, 5 nog meer. Wij bieden een traject aan van 5 healings, met een tussentijd van circa 2 weken, tegen een gereduceerd tarief. Zo geef je jezelf de kans om meer stevigheid in je energie te creëren of bijvoorbeeld wat extra ondersteuning te krijgen in een veranderingsproces.

Healing op afstand € 20
Een losse healing (ca. 15 minuten)

Kies je voor een healing op afstand, dan ben jij waar je zelf wilt zijn en geven wij je een healing vanuit onze praktijk. Je belt ons voor het maken van een afspraak. Na afloop van de healing nemen wij contact met je op.
Een healing op afstand werkt hetzelfde als een gewone healing, het enige verschil is de fysieke afstand. Die afstand maakt voor de werking niets uit.

Healing op afstand serie € 80
5 healings in ca. 10 weken.

Healingserie € 100
5 healings in ca. 10 weken.

Afspraak maken?

Wil jij een moment van rust en je weer opladen? Maak dan een afspraak met ons voor een healing.

Let op ! Een healing ontvangen is alleen ter ondersteuning van je zelfhelend vermogen. Het kan je bijstaan in jouw proces. Een healing is nooit bedoeld als vervanger van een arts of enige andere vorm van geneeswijze.

close

Wil jij op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief