François

Ik ben François Borowy,
Trainer-coach, reader en healer met beide benen op de grond.

Bij Energie42 hou ik mijn bezig met coaching en geef ik readingen en healingen. Ook kun je bij mij terecht voor een klankschaalmassage. Daarnaast verzorg ik workshops en opleidingen Intuitieve Ontwikkeling. Samen Met Renate geef ik regelmatig klankconcerten. 

Naast mijn activiteiten bij Energie42 heb ik een eigen ICT consultancy bedrijf.

“Ieder mens kan zichzelf helpen. Ik kan het. En dus kun jij het ook.”

Ik was een succesvolle consultant in de ICT. Alles in mijn leven liep op rolletjes. Toch? Nou, niet dus. Ik had mijzelf een aantal beperkende overtuigingen ingeprent. Daar kreeg ik steeds meer last van. Mijn werk en privéleven leden daar onder. ’s Avonds was ik leeg.

Waarom had ik niet zien aankomen dat ik een grens was overgegaan?

Die vraag hield me bezig. Ik had het niet aangevoeld, of althans veel te laat. Hoe kon dat? Mijn eerste antwoord kreeg ik tijdens een opleiding Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP).  Tijdens die opleiding ontdekte ik dat ik te veel vanuit mij hoofd leefde. Ik was vervreemd geraakt van mijn gevoel.

Ik moest naar mijn lichaam gaan luisteren!

Want lichaam en gevoel zijn met elkaar verbonden. Tijdens die NLP opleiding werd dat steeds duidelijker. Ik kreeg meer inzicht hoe mijn brein werkte en hoe mijn gedachten mij steeds meer gijzelden. Eenvoudige lichaamsgerichte oefeningen hielpen mij  om helderder waar te nemen wat mijn gevoel mij vertelde.

Maar toch was ik er nog niet…

Ik wilde meer over mijzelf ontdekken en startte met de opleiding Intuitieve ontwikkeling. Dit bracht een enorm omwenteling in mijn leven: ik leerde te ontdekken wat mijn grenzen zijn en om die te respecteren, ik leerde te luisteren naar signalen dat ik rust moest nemen en ik leerde om te gaan met imperfecties.  Dat wat ik heb geleerd en wat voor mij werkt wil ik graag delen met anderen. Ik geloof er niet in dat ik de oplossing heb voor een ander, wel kan ik je begeleiden om zelf je antwoorden te vinden. Door een ander een spiegel voor te houden, helpen we die persoon om zichzelf te helpen. En één ding weet ik zeker: ieder mens kan zichzelf helpen. Ik kan het. En dus kun jij het ook!

Werken met je intuïtie is leuk!

Je intuïtie weer bewust kunnen inzetten is geweldig leuk. Dat je de energie van iemand ziet en voelt (wij noemen dat lezen) en WEET dat het klopt. Elke coachingssessie, reading of healing is weer een verrassing en geeft ook mij weer nieuwe energie. Van alle mensen die ik zo ontmoet, leer ik zelf ook weer veel. Ervaringen van  “O, zo kan het ook” tot “Hé, dat herken ik in mijn eigen leven!”. Dat maakt dit werk ook zo leuk.

close

Wil jij op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief