Coaching

Coaching

Onze coaching is er op gericht om jouw bewustzijn rondom je energiesysteem te vergroten en zo gewenste veranderingen in gang te zetten.

De basis voor coaching zoals wij die aanbieden vormt de intuïtie. Intuïtieve Coaching is een vorm van coaching waarbij jouw intuïtieve, creatieve en  spirituele vermogen ruimte krijgt om samen te werken met je praktische, verstandelijke vermogen. Het is een ontmoeting waarbij je op allerlei manieren wordt uitgenodigd en wordt ondersteund om te ervaren en bewust te worden wat er op dat moment werkelijk van belang is, wat je de mogelijkheden zijn en om van daaruit keuze te maken. Een samenspel tussen denken, voelen en zijn. De nadruk ligt op het zelf ervaren, want dat wat je ervaart, voelt, inziet of ‘weet’ onthoud je immers gemakkelijk.

Tijdens de coaching wordt gebruik gemaakt van technieken uit bijvoorbeeld de Chakrapsychologie, Mindfullness, Bio-energetica, NLP en Systemisch werk.

Hoe gaat coaching in zijn werk?

Een coachingstraject bestaat uit meerdere sessies waarbij we samen werken rondom een door jou gekozen thema, met de insteek om je te ondersteunen en te begeleiden in jouw proces rond dit thema. Inzicht in de achtergronden of oorzaken bieden je de mogelijkheid de gewenste veranderingen in gang te zetten en zo te groeien als persoon.

Een coachingstraject begint altijd met een intakegesprek waarin jij aangeeft met welk doel je het traject wilt ingaan. Aan de hand van een reading stellen we dan samen een traject vast. Dit kunnen meerdere sessies zijn rondom een specifiek thema. Na de afgesproken sessies evalueren we samen het traject en bekijken we of voortzetting gewenst is.

Iedere sessie zal beginnen met een korte reading. De reading is bedoeld om de ‘stand van zaken’ op te maken en kan dan ook een goede insteek vormen voor de coaching-sessie. Er zullen in de reading aspecten naar voren komen die jou wellicht triggeren of waar jij op dat moment iets mee wilt doen. Aan de hand van deze informatie uit de reading gaan we aan de slag.

Een coachingssessie duurt gewoonlijk 1 a 1,5 uur.

Wat levert een coachingstraject je op?

Een coachingstraject levert je meer inzicht op in jezelf, in hoe je leeft of in je relatie met iemand. Naast inzicht (wat je deels ook al vanuit een reading kunt krijgen) krijg je ook praktische hulpmiddelen aangereikt om verandering in je persoonlijk leven verder vorm te geven.

Wat kost het?

Coaching € 75
Coachingsessie algemeen of op thema (ca. 1,5 uur)

Afspraak maken?

Wil jij veranderingen doorvoeren in jouw leven en weet jij niet hoe? Maak dan een afspraak met ons.

close

Wil jij op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief